Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'a Naci'si Deniz Tansel'den övgü dolu sözler! 'Büyük hayranıyım'

Masumlar Apartmanı'nın yıldızlarından yeni paylaşımlar var! Fenomen dizinin Naci'si Deniz Tansel ve Gülben'i Merve Dizdar sosyal medyadan birbirlerine övgü dolu sözler içeren paylaşımlarda bulundu. Ekranların sevilen yüzlerinin hayranları ünlü ikilinin bu paylaşımları karşısında mest oldu.

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nın oyuncuları Merve Dizdar ve Deniz Tansel'den yeni haberler var. Ünlü oyuncuların birbirlerini övdükleri paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak televizyona aktarılan Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamları TRT 1'de seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı fenomen dizinin her yeni bölümü kadar oyuncuları da merak konusu.

Hayat verdikleri karakterleri oyunculuk yetenekleri ile devleştiren ünlü isimler, dizinin yeni bölümleri ile seyircinin de ilgisini çekiyor ve sosyal medyada çok konuşuluyor. Seyirciler kadar rekortmen dizinin oyuncuları da birbirlerini övmekten geri durmuyor. Sevilen dizi Masumlar Apartmanı'nda Naci karakterine hayat veren Deniz Tansel ve Gülben rolünü başarı ile üstlenen Merve Dizdar, yaptıkları paylaşımlar ile bunu kanıtlıyor.

BÜYÜK HAYRANIYIM

Deniz Tansel, Instagram story'sinden rol arkadaşı Merve Dizdar ile setten paylaştığı karesini yayınlarak yetenekli oyuncuya övgüler yağdırdı. Ünlü oyuncunun "Onu görüp gülümsememek mümkün mü ya? O kadar iyi oyuncu ki, karşılıklı oynarken sahne bitmesin istiyorsun, büyük hayranıyım." notunu düştüğü paylaşımına Merve Dizdar'dan yanıt gecikmedi.

SENSİN İYİ

Merve Dizdar da rol arkadaşı Deniz Tansel'in paylaşımını "Az önce yine harika bir sahne çektik, sensin iyi oh" notuyla Instagram story'sinden yayınladığı paylaşımı ile meslektaşının iltifatlarına karşılıksız bırakmadı. 

Karşılıklı övgülerin yer aldığı paylaşımı hayranlarından büyük ilgi gördü