Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar barıştı mı? Kadıköy'de buluştular

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar ve Çok Güzel Hareketler 2 programıyla yıldızı parlayan Gürhan Altundaşar, geçtiğimiz aylarda 3 yıllık evliliklerini noktaladı. Kadıköy'de bir araya gelen ikilinin barıştığı yönünde haberler çıkarken taraflardan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz haziran ayında 3 yıllık evliliklerini noktalayan Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar, önceki gün Kadıköy'de buluştu. Boşanmalarına rağmen arkadaşlıkları devam eden ikili, akşam saatlerini birlikte geçirdi.

Merve Dizdar'ın yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, ikilinin arkadaşlıklarının devam ettiğini ve zaman zaman görüştükleri öğrenildi.

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'ndaki partneri Uğur Uzunel ile aşk yaşadığı ve eşine ihanet ettiği haberlerinin çıkmasının ardından şunları söylemişti:

"Magazin bilmiyorum. Anlamam da... Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan ile karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle, rica ederim. Zor bir dönem yeterince... Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, kimseyle yasak aşk yaşamadık, sadece bitti. Rica ediyorum..."