Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar eşi Gürhan Altundaşar'a bu sözlerle takıldı

TRT1'de ekrana getirilen Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Gülben karakteri ile kendine hayran bırakan Merve Dizdar, sosyal medya hesabından Çok Güzel Hareketler 2 programında yer alan eşi Gürhan Altundaşar ile çektiği videoyu paylaştı. 'Benimle olduğum için çok şanslısın değil mi aşkım?' diye soran Merve Dizdar'a eşinin cevap vermemesi takipçileri güldürdü.

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Paylaşımları ile dikkat çeken Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar ile video paylaştı.

Takipçileri tarafından çok sevilen sempatik bulunan çiftten Merve Dizdar, eşiyle gezerken çektiği bide videoyu paylaştı. Videoda 'Benimle olduğum için çok şanslısın değil mi aşkım?' diye soran Merve Dizdar'a eşinden cevap gelmemesi takipçilerini güldürdü.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, eşinin cevap vermemesi üzerine "Beni sevdiği gözlerinden belli, konuşmasına gerek yok" ifadelerini kullandı.