Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel'in sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizinin dikkat çeken isimlerinden biri de Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel oldu. Başarılı oyuncu Uğur Uzenil'in Afili Aşk dizisindeki rol arkadaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

TRT’in reyting rekorları kıran başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi oyuncularının özel hayatıyla da merak ediliyor.

Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben’in karşılıksız olarak aşık olduğu Esat’ın gerçek sevgilisini gören gözlerine inanamadı.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel, Star TV'de yayınlanan Demet Akbağ'ın başrolünde yer aldığı 'Akrep' dizisinde Ayşem karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Beril Pozam ile aşk yaşıyor.

Beril Pozam ve Uğur Uzunel çifti Afili Aşk dizisinde birlikte rol aldı. Uzunel'in yengesi karakterini canlandıran Beril Pozam'ın dizideki arkadaşlığı aşka dönüştü.