Masumlar Apartmanı'nda korkulan sonunda gerçek oldu! Safiye ve İnci artık aynı evde...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi bu sezonun en başarılı yapımları arasında yer almayı başardı. Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Son bölümde Han ve İnci yeniden bir araya gelirken Han'ın İnci'yi kendi evlerine yerleştirmesi ev halkını tedirgin etti.

Masumlar Apartmanı dizisi salı günleri TRT 1 ekranlarında izleyenlerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlk bölümünden bu yana izleyen herkesin büyük beğenisini kazanan dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanıyor. Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın paylaştığı dizi yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Dizide boşanmanın eşiğine gelen Han ve İnci bir şekilde aralarını düzeltti ve yeniden bir araya geldi. İstediği aile ortamını görmediğini ve hayal kırıklığına uğradığını belirten İnci, Han’a içini döktü. Han ise İnci’yi alarak evlerinde götürdü. Han’ın ailesinin İnci’yi karşıladığı sahne ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.