Masumlar Apartmanı'nda bomba patladı! Kazan dairesine zincirlenen kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizinde düğümler çözülmeye başladı. Han'ın psikoloğa gitmesinin ardından yaşadıkları ortaya çıkarken kazan dairesine zincirlediği kişi merak konusu oldu. Esra, Esat'ı merak ederken kazan dairesinde birinin olduğunu fark eder. Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı ekran başına kilitlerden Esra ve İnci kazan dairesine gider. Kazan dairesindeki kişinin Naci olduğu ortaya çıkar.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı ekrana getirildi.

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanında; Bayram, Safiye'nin evine gider ve elindeki klarneti ona veriri. Klarneti gören Safiye'nin hemen yanında annesi Hasibe'nin flütle gelmesi sinirleri bozar. Safiye ise hem Hasibe'den hem de klarnetten uzaklaşır.

Klarnetin kazan dairesindeymiş gibi yere düşmesi Naci'nin diziye döndüğünün sinyalini verdi. Esra, şüphelerini İnci'ye anlatır ve onu da ikan ederek kazan dairesine iner. Kazan dairesinin kapısını kıran ikili gördükleri karşısında şaşkınlık yaşarken zincirlenen kişinin de kim olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak.

Han, 29. bölümde elinde kitap ve sandviç ile kazan dairesine inmiş oradaki kişinin önüne atmıştı. Han'ın tuttuğu kişinin Esat olduğu düşünülse de 'al okursun, hem canın sıkılmaz' sözlerini sarf etmesi Naci'nin zincirlenen kişi olduğunun ihtimalini yükseltti.