Masumlar Apartmanı Naci (Tansel Öngel) diziden ayrılacak mı? Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı nedir?

Salı akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölmüyle seyircisi ile buluşacak. Safiye'nin çocukluk aşkı olarak diziye dahil olan Tansel Öngel'in yere düşmesi ve doktora gitmesi izleyicileri şaşırtmıştı. Bu hafta yine dizide yeni bir gelişme yaşanıyor. Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanında Safiye'nin Naci'ye ''Bugün birlikte dışarı çıkalım mı?'' diye sorması tüm izleyicileri şaşırttı.

TRT1 ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanında Safiye'nin Naci'ye "Bugün birlikte dışarı çıkalım mı?" diye sorması tüm izleyicileri şaşkına çevirdi. Safiye'nin lise yıllarında büyük aşk yaşadığı ve yarım kalan aşkın kahramanı Naci'nin bir hastalığı olduğu tanıtımlardan anlaşılıyor. Masumlar Apartmanı Naci hastalığı ne? Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılacak mı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

MASUMLAR APARTMANI NACİ HASTALIĞI NE?

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı tüm dizi takipçilerinin dikkatini çekti. Naci'nin hastalığı vücudunun farklı kısımlarında yaşadığı uyuşukluk ve hissizlik olarak biliniyor. Naci'nin zaman zaman ellerini hareket ettiremediği görülüyor.

MASUMLAR APARTMANI NACİ DİZİDEN AYRILACAK MI?

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin gizlediği bir hastalığı var. Naci ölmeden önce yeniden Safiye ile bir arada olmak istiyor ve bunun için de elinden geleni yapıyor. Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel'in diziden ayrılıp ayrılmadığına dair bir açıklama bulunmuyor.

MASUMLAR APARTMANI NACİ KİMDİR?

Masumlar Apartmanı Naci, Safiye'nin lise aşkıdır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye'yi vurmaktadır. Geçmişten çıkıp gelen ve Safiye'yi alt üst eden kişi Naci'dir.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis'de doğmuştur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis'de doğdu, Ankara'da büyüdü.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı.

İlk kez 2004 yılında "Uy Başımıza Gelenler" dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber oynadı.

2010 yılında yönetmenliğini Osman Sınav ve Raşit Çelikezer'in birlikte yaptığı "Kılıç Günü" adlı dizide başrolde olarak Nur Erkul, Melike Güner, Ertan Saban, Yurdaer Okur, Ali Atay, Teoman Kumbaracıbaşı ile beraber oynadı.

2011 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Venedik Kralı'nın oğlu Alvise Gritti rolünü oynadı.

6 Kasım 2012 tarihinde 29 Nisan 2014 tarihine kadar ekranlarda oynayan ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenlik yaptığı "Benim İçin Üzülme" adlı dizide başrollerde Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik, Ünal Silver oynadılar.

18 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı "Son Mektup" adlı sinema filminde Nesrin Cavadzade ile başrolde oynadı.