Masumlar Apartmanı karışıyor! İnci'den dengeleri değiştirecek adım... Safiye ile aynı evde yaşayacak

TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Safiye ile aynı evde yaşamayı istemeyen İnci, Han'ı terk etmiştir ve boşanma protokolü gönderir. Gülben, Han'ın üzülmesine dayanamaz ve İnci ile konuşur. İnci, Gülben'in söylediklerinden etkilenirken Safiye ile yaşamayı kabul eder.

Başrollerini Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Masumlar Apartmanı yayınlanan 19. bölüm fragmanı ile ters köşe yaptı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen fragmanda yaşanan beklenmedik gelişmeler ağızları açık bıraktı.

Safiye, Han'ın İnci ile evlendiğini öğrenmesinin ardından daha da kötüleşir. Öte yandan Naci ile en yakın arkadaşı Gülru ile evlendiğini öğrenince kendinden geçer. Kafasını duvara vururken Han onu sakinleştirir. Han, Safiye'nin haline çok üzlür ve İnci ile o evde yaşayacklarını söyler. Ancak İnci bu durumdan rahatsız olarak sırra kadem basar. Han uzunca süre İnci'ye ulaşamaz.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanında, İnci'nin Han'a "Biz evlenince nasıl bir hayatın bizi beklediğini ve kendi mecburiyetlerini söylemedin bana. Benim istemediğim sen değilsin o ev" diyerek tepki gösterirken Gülben'le konuşmasının ardından geri adım atar. Fragmanın sonunda İnci'nin Safiye'nin yaşadığı eve adım atması damga vurdu.