Masumlar Apartmanı 2. bölümde neler oldu? Masumlar Apartmanı 3. bölüm fragmanı yayında!

TRT1'in yeni sezonda iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı ilk bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. İzleyicilerden tam not alan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Han ve İnci arasında neler yaşanacağı da merak konusu...

Masumlar Apartmanı 3. bölüm fragmanı yayında! Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı dün akşam 2. bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümü ile izleyicileri etkileyen dizide neler yaşanacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. 

MASUMLAR APARTMANI 3. FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

MASUMLAR APARTMANI 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, İnci'ye "Ona kıyamam, geri dönerim diyorsan bilmem gerek." diyor. İnci "Neden?" diye soruyor. Han ise "Sana daha fazla kapılmamak için." karşılığını veriyor.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?