Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü 'aldatılma' itirafı ile gündem oldu

Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve İlayda Alişan gibi isimlerin rol aldığı Fox TV'nin sevilen yapımlarından olan Masumiyet dizisinde İlker karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, açıklamaları ile dikkat çekti. Yıllar önce aldatıldığını itiraf eden Tütüncü, gündem oldu.

Fox TV'de ekrana getirilen Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile başrolleri paylaşan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, Onedio'da hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

'Diziniz aldatılma üzerine. Siz hiç aldatıldınız mı?' sorusu yöneltilen Serkay Tütüncü, şu yanıtı verdi: 'İlişkilerimde özensiz olduğum durumlar oldu. Aldatılmış olabilirim. Aldatılmışsam da sorun değil yani'

Serkay Tütüncü'nün yanıtı şaşırtırken İlayda Alişan aynı soruya 'Aldatıldım mı inanın hiç bilmiyorum. Aldatıldıysam da haberim yok. Umarım aldatılmamışımdır' yanıtını verdi.

Masumiyet dizisinde hayat verdiği İlker karakteri ile sık sık eleştiri oklarının hedefi olan e sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki alan Serkay Tütüncü, konuyla ilgili 'İlk başlarda çok fazla tepki vardı. Son haftalarda tepkiler azaldı' dedi.