Masumiyet'in Hale'si Hülya Avşar paylaşımıyla genç kızlara taş çıkardı!

Fox TV'de ekrana getirilen Masumiyet dizisi ile ekranlara geri dönen ve Hale karakteri ile izleyici karşısına çıkan Hülya Avşar, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 57 yaşındaki Hülya Avşar, yaptığı son paylaşım ile sosyal medyanın gündemine otururken takipçileri 'yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundu.

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde ilk sırada yerini alan Hülya Avşar, yaptığı paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz gün eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun maskeyi burnunun altına taktığı paylaşımının altına yaptığı 'Burnun mu sığmadı?' yorumu ile herkesi güldüren Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile dikkat çekti.

Masumiyet dizisinde hayat verdiği Hale Ilgaz karakteri ile ekranlara hızlı bir dönüş yapan Hülya Avşar, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile beğeni topladı. 57 yaşındaki Avşar kızı düzgün fiziği ile genç kızlara adeta taş çıkarttı. Avşar Kızı'nın paylaşımına yıldız emojisi koyduğu görüldü.

İşte Hülya Avşar'ın o paylaşımı...