Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan arkadaşı Devrim Özkan'ın eski sevgilisi Halit Özgür Sarı ile aşk mı yaşıyor?

Fox TV'de ekrana getirilen Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın yakın dostu Devrim Özkan'ın eski sevgilisi Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Devrim Özkan, paylaşımları ile kafa karıştırırken İlayda Alişan'a gönderme olarak yorumlandı.

Masumiyet dizisinde rol alan İlayda Alişan ve Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteri ile izleyici karşısına çıkan Halit Özgür Sarı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin aşk yaşadığı konuşulurken haklarında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Halit Özgür Sarı bir dönem Devrim Özkan'la aşk yaşadı. Devrim Özkan'ın ve İlayda Alişan'ın yakın arkadaş olduğu öne sürüldü.Halit Özgür Sarı ve İlayda Alişan'ın aşk yaşadığı haberlerinin çıkmasının ardından Devrim Özkan, sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekti.

Özkan'ın bir takipçisinden gelen, 'Aldatıldın mı hiç? Öğrendiğinde neler hissettin ve nasıl öğrendin?' sorusuna, şu yanıtı verdi:

'Evet aldatıldım. Hem de arkadaşımla... İki tarafta, 'Öyle bir şey yok tabii ki' dedi. Belli bir yaşa gelmiş insanlara şerefi de ben öğretemem bu saatten sonra... Tepkim tabii ki ayrılmak oldu çok sevmeme rağmen. Ama inanın çok sevdiyseniz bile zamanında artık aklına bile gelmiyor isimleri. Hayat devam ediyor. İyi ve şerefli insanlar umarım hâlâ vardır'

Devrim Özkan'ın verdiği yanıt İlayda Alişan'a gönderme olarak yorumlandı.