Masumiyet Avukat Beril kimdir? Masumiyet'in Beril'i Süreyya Güzel kaç yaşında?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde başrol İlker'in avukatı Beril, dizide önemli karakterler arasında yer alıyor. Avukat Beril'in mahkemede ve aile içinde yaptığı açıklamalar da dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca, Beril'in İsmail'in sevgilisi olma ihtimali üzerinde duruyor. Peki, Masumiyet Avukat Beril kimdir, İsmail ile sevgili mi? Masumiyet'in Beril'i Süreyya Güzel kaç yaşında?

Masumiyet dizisinde Avukat Beril, dikkat çeken karakterler arasında yer alıyor. İzleyiciler İlker'in avukatlığını yapan Beril ile ilgili İsmail'in sevgilisi olma ihtimali üzerinde duruyor. Peki, Masumiyet Avukat Beril kimdir, İsmail ile sevgili mi? Masumiyet'in Beril'i Süreyya Güzel kaç yaşında?

AVUKAT BERİL KİMDİR?

Masumiyet Avukat Beril ile İsmail Ilgaz arasında birşey olup olmadığı henüz belli değil. İsmail Ilgaz'ın gizemli sevgilisinin önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkması bekleniyor.

SÜREYYA GÜZEL KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, eğitmen Süreyya Güzel, 12 Haziran 1974 tarihinde dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Süreyya Güzel, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Tiyatro Ayna, Düşün Sahnesi, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakta ve Duru Tiyatro'daki oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. Güzel, aynı zamanda reklam filmlerinde ve müzik kliplerinde de oynamaktadır.