MasterChef'te Mehmet Şef'in çıldırdığı anlar! Furkan Yalçın stüdyodan ağlayarak ayrıldı...

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümde Mehmet Yalçınkaya ve Furkan Yalçın arasındaki diyalog geceye damgasını vurdu. Bireysel dokunulmazlık oyununda Somer Şef'in hazırladığı Ördek Gözleme tarifini hazırlayan yarışmacılar şeflerin tadım yapması için sunumlarını gerçekleştirdiler. Furkan'ın tabağını gören Mehmet Şef ise sinirlerine hakim olamadı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde tansiyon yükseldi! Yarışmacılar kendilerinden istenilen lezzeti pişirmeye çalıştı ve şeflerin tadımına sundu. Yarışmacılar arasında yer alan Furkan Yalçın'ın sunduğu tabak Mehmet Şef'i bir hayli kızdırdı ve çileden çıkardı. Mehmet Şef'in Furkan'ı azarlaması üzerine Furkan gözyaşlarına hakim olamadı ve stüdyoyu terk etti.  

Mehmet Şef Furkan’a: “Sen nasıl getirebiliyorsun şef yemeğini buraya? Getirme daha iyi. Ayyüce gibi yok de. Şefe saygısızlık olmasa ben bu tabağı tatmam ya. Niye getirdin?” sorularını yönelterek yarışmacıyı azarladı.

Furkan ise cevap olarak: “Şefim farkındayım çok kötü bir tabak. Ben bu tabağı isteyerek getirmedim. Benim hatam, bunu kabul ediyorum. Ben burada neden bilerek kendimi rezil edeyim?” cevabını verdi.

Göz yaşlarına hakim olamayan Furkan şeflerden izin istedi ve stüdyodan ayrıldı.