1 Ekim MasterChef'te yaşananlar

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüriliğinde Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ile izleyicileri ekran başına kilitledi.

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 1 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunun menüsü alışılagelmişin dışında oldu. Mehmet Şef yarışmacılardan bir hikaye yazıp, o hikayeye uygun bir menü hazırlamasını istedi. Yarışmacılar yaratıcılıklarını da kullanarak şefleri etkileyecek zengin bir menü hazırlamaya çalıştı.  Şeflerin tadımı sonrasında dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu.

1 EKİM ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyununu kazanan Sefa'dan ilk eleme adayını belirlemesi istendi. Sefa'nın eleme potasına gönderdiği isim Uğur oldu. Daha sonra diğer eleme adayı için oylama yapıldı. Oylama sonucu eşit olunca kararı takımın kaptanı Serhat verdi. Serhat'ın eleme potasına gönderdiği isim Didem oldu.