MasterChef'te gergin anlar... Sergen ve Şükrü birbirine girdi

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye 28 Eylül salı akşamı yayınlanacak yeni bölümünde iki takım dokunulmazlık için rekabet edecek. MasterChef fragmanı yayınlanırken Sergen'in yemeğin, eleştirmesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Şükrü, üzerine yürüyor.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye merakla beklenen 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırmızı ve mavi takım yeni bölümde dokunulmazlığı kazanabilmek için rekabet edecek.

Dokunulmazlık oyununda takımlar Karadeniz mutfağından yemekleri yapmak için mücadele ederken stüdyoda gergin anlar yaşandı. Rakip takımlarda yarışan Sergen ve Şükrü, tatlı yüzünden birbirine girdi. Sergen, kırmızı takımın tatlısını "Onlarınki muhacir sütlacı gibi olmuş" sözleri ile eleştirmesi üzerine Şükrü "Kendini öv de karşındakini kötüleme" diyerek tepkisini ortaya koydu.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şükrü, gelen eleştirilerin ardından sinirlerine hakim olamazken "Sen her türlü şımarıklığı yapabilirsin de burada o hareketi ben sana daha yaptırmam haberin olsun" diyerek Sergen'in üzerine yürüdü.

Sergen'in "Yalakalık yapacaksın diye beni orada ezdiremezsin" söyleyip ayağa kalmasının ardından ortalık karıştır. Araya giren takım yarışmacıları birbirinin üzerine yürüyen Sergen ve Şükrü'yü ayırıyor.