MasterChef'te Esra ceketi giydi, Barbaros ile Kıvanç'ın tepkileri gündem oldu!

MasterChef'te ceket yarışı devam ediyor. Yarışmada üçüncü ceketin sahibi Esra Tokelli oldu. MasterChef'te üçüncü ceket Esra Tokelli'nin olurken, bu anlarda Kıvanç ile Barbaros'un verdikleri tepkiler dikkat çekti. Kıvanç ile Barbaros da MasterChef'in dikkat çeken isimlerinden oldular.

MasterChef'te ceket yarışı devam ederken 3. ceketin sahibi de dün akşam belli oldu. Esra Tokelli, yarışmacılar içerisinde yer alan tek kadın yarışmacıydı. 53 puan alarak ceketin sahibi olan Esra Tokelli hem merhume annesine vermiş olduğu sözü tutmanın mutluluğunu yaşadı hem de rakipleri içerisinde gastronomi alanında profesyonel olmayan tek kişi olmasına rağmen büyük bir başarı elde etti. Esra Tokelli'nin MasterChef'teki bu başarısı seyirciyi mutlu ederken, yarışmacılardan Kıvanç Karadeniz ile Barbaros Yoloğlu'nun verdikleri tepkiler de dikkat çekti. Kıvanç Karadeniz henüz ceket alamazken, Barbaros Yoloğlu ise ceketin sahibi oldu.

MASTERCHEF'TE BARBAROS İLE KIVANÇ'IN TEPKİLERİ GÜNDEM OLDU

Esra'nın ceketi alması sonrası Barbaros balkon kısmından sevincini gösterdi. Gözyaşlarını tutamayan Esra'yı Kıvanç da hemen arkasından hayranlıkla izledi. Şeflerin stüdyodan çıkmasının ardından Esra'ya ilk sarılan Kıvanç oldu. Esra, kendisini tebrik eden Kıvanç'ı "Kibarım" diye severken, Barbaros da hızlıca Esra'nın yanına koştu.