MasterChef'te elenen isim belli oldu… Zeynep gözyaşları içinde veda etti

MasterChef Türkiye'de büyük mücadele devam ederken bu hafta veda eden isim de belli oldu. Elemede ikinci aşamaya kalan yarışmacılar Somer Sivrioğlu'nun tabağını en iyi şekilde yapmak için mücadele etti. En kötü tabağı çıkaran isim ise MasterChef'e veda etti.

MasterChef Türkiye'de eleme potasında olan yarışmacılar ilk olarak Giresun Tombul Fındığı ile en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. En başarılı üç tabağı Alper, Eda ve Nigar yaptı.

İkinci etaba kalan Muratcan, Zeynep, Beril ve Akın Somer Şef'in ''The Alice'' adlı özel tabağını yaptı. Son ikiye kalan Muratcan ve Zeynep arasından programa veda eden isim belli oldu.

Somer Şef Masterchef'te kalmayı başaran Muratcan için şöyle konuştu; "Tartında kırık var. Hatta bir-iki yerinde kırık var. Zeytini biraz daha kurutman lazımdı. Hatalı bir tabak. Ama seni şu anda burada tutan tek bir şey var, Zeynep'in senden daha çok hata yapması"

Zeynep yarışmaya şu sözlerle veda etti:

"Olmadı şef, biliyorum. İlk turdan çıktığımda bu gece sonuncu olacağımı biliyordum. Okul gibiydi. Çok şey öğrendim. Hepinize çok teşekkür ederim. Duygularımı çok yükseklerde yaşayan biriydim. Amacım kimseyi kırmak, üzmek olmadı. Teşekkür ederim. Çok şey öğrendim. Hepiniz ayrı karakterlerde müthiş insanlarsınız."