MasterChef'te dün kim elendi, yemeği sabote eden kim? İşte 4 Ekim MasterChef'te elenen isim...

MasterChef'in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Masterclass ve veda gecesi heyecanı aynı anda yaşandı. Yarışmacılar masterclass eğitimi aldıktan sonra potaya kalan 6 kişi elemede ter döktü. 4 Ekim MasterChef'te elenen isim belli oldu. MasterChef'te dün kim elendi, yemeği sabote eden kim?

MasterChef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonrasında eleme potasına kalan 6 yarışmacı bu gece elenmemek için tüm hünerlerini sergiledi. Ancak, Somer Şef'in kasıtlı olarak bir kişinin ciddi bir hata yapıp yapmadığını sorması üzerine, akıllara elenmek isteyen bir yarışmacını olma ihtimali geldi. 4 Ekim MasterChef'te elenen isim belli oldu.

MASTERCHEF'TE BUGÜN (4 EKİM) KİM ELENDİ?

İlk eleme turunda birinci olarak çıkan isim Uğur oldu. Esra ikinci, Eray üçüncü olarak potadan çıkmayı başardı. 

MasterChef'te 4 Ekim Pazar akşamı elenen isim Duygu olarak açıklandı. Duygu'nun açıklamaları ise şu şekilde: 

"Ben bir akademisyenim. Eğitmen olarak çalışıyorum, bir tercih yapmak zorunda kaldım. Bile isteye yemeğimi ben kötü çıkardım. Bugünkü tabak ben tamlık bir tabaktı. Çok şey öğrendim. Bir karar vermek zorundaydım. Burada yolum buraya kadarmış içim acıyarak gidiyorum. Her birinize binlerce kez teşekkür ediyorum. Bugünkü tabak için de çok çok özür diliyorum."

"KASITLI OLARAK YEMEĞİNDE HATA YAPAN BİRİ VAR MI?"

Veda gecesinde yarışan 6 yarışmacıdan biri bu akşam programa veda edecek. MasterChef'in yeni bölüm fragmanında Mehmet Şef, diğer şeflere "Ciddi olarak, bence sabote edilmiş." diyor. Akabinde yarışmacılara sonucu açıklamadan hemen önce açıklama yapan şeflerden Mehmet Şef "MasterChef Türkiye'de benim hatırladığım, ender yaşadığımız gecelerden bir tanesini yaşıyoruz." dedi.

Somer Şef ise "Kasıtlı veya bilerek bugün yemeğinde bir hata yapan arkadaşımız var mı?" diye sordu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Sefa

Eray

Didem

Esra

Uğur

Duygu