MasterChef'te son yarışmacı kim oldu? MasterChef 16 Ağustos 2020 birincisi açıklandı!

MasterChef 16 Ağustos birincisi jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle belirlendi. Yarışmacılar final kadrosunda olabilmek için kıyasıya rekabet ettiler. İzleyenleri ekrana kilitleyen son bölümde yarışmacılardan Adana Kebap yapılması istendi. Verilen yemeği en iyi yapan kişi, MasterChef final turu kadrosunda 15. yarışmacı olarak yerini aldı. Ardından son final yarışmacısı için tekrar bir seçim yapıldı ve böylelikle ana kadronun son yarışmacısı da belirlenmiş oldu.

MasterChef 16 Ağustos Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Heyecanın eksik olmadığı yarışmada, kıyasıya rekabet ortamı geceye hakimdi. Jüri üyeleri bu kez yarışmacılardan Adana Kebap yapmalarını istedi.  Birinci turda 15. yarışmacı belli oldu. İkinci tur için ise yarışmacılara ana madde olarak şeftali verildi. MasterChef final turu için 16. yani son yarışmacı ise şeftaliyi kullanarak en iyi tarifi hazırlayan kişi oldu.

MASTERCHEF 16 AĞUSTOS PAZAR BİRİNCİSİ KİM OLDU?

MasterChef 16 Ağustos Pazar günü birincisi Gülşah oldu.

Böylelikle Gülşah, final kadrosunun 15. yarışmacısı olmuş oldu.

MasterChef final kadrosu için seçilen son yarışmacı ise Ebru oldu. Yapılan ikinci turun ardından jüri üyeleri Ebru'nun tabağını beğendi ve yarışmacıyı final turu için seçtiler.

MasterChef Ebru kimdir, elendi mi? MasterChef Ebru Has kaç yaşında?

MasterChef Çağla kimdir? Çağla Levent kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef Büşra kimdir? MasterChef Büşra Uygur kaç yaşında, nereli?

MasterChef Kayhan kimdir? Kayhan Özekin kaç yaşında, aslen nereli?