MasterChef MasterClass kazananı belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni bir MasterClass yarışması ile izleyici karşısına çıktı. Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef'in her hafta yarışmacılara eğitim verdiği ve yeni teknikler öğrettiği oyun izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Tv8'in vazgeçilmez yarışması MasterChef MasterClass oyunu ekranlara geldi. Yarışmanın 16 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde şefler yarışmacılara MasterClass oyununda yeni teknikler ve tarifler gösterdi. 

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ BELLİ OLDU

16 Eylül Çarşamba akşamı oynanan MasterClass oyununda ilk önce Mehmet Şef 16 yarışmacıya ders verdi. Bu dersin geçen 8 yarışmacı bir sonraki aşamada Somer Şef’ten ders aldı. Somer Şef’in dersinden geçen 4 isim ise finalde Danilo Şef’ten ders aldı. 

Mehmet Şef'in dersinden geçen 8 isim Esra, Barbaros, Özgül, Sefa, Eray, Selin, Ayyüce ve Uğur oldu. Daha sonra Somer Şef'in dersine katılan 8 yarışmacı arasından en başarılı 4 kişi Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa oldu. Finalde Danilo Şef'in dersine kalan yarışmacılar ödülü almak için kıyasıya mücadele etti. MasterChef'in 16 Eylül Çarşamba akşamki MasterClass kazananı Esra oldu.

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE?

Bu haftanın MasterClass ödülünü Mehmet Şef açıkladı. MasterClass oyunununu kazanan Esra oldukça ünlü bir İtalyan restoranında tüm gün boyunca Masterclass eğitimi alacak.