Dün akşam MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'te elenen isim açıklandı!

Tv8 ekranlarının mücadeleci yarışma programı MasterChef Türkiye heyecan dolu bir eleme oyunu ile izleyici karşısında! Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği programın 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eleme oyunu oynandı. Yarışmanın önceki bölümlerinde Emir ilk 4'e girmeyi garantilemeyi başarmış ve adını çeyrek finale yazdırmıştı. Peki, Bu akşam MasterChef'te kim elendi? MasterChef eleme potasında kimler var?

MasterChef'e veda eden isim dün akşam gerçekleştirilen eleme oyunu ile belli oldu. Televizyon ekranlarının sevilen yarışması MasterChef yine heyecan ve gerilim dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Emir'in ilk 4'e girerek adını çeyrek finale yazdırdığı yarışmada geriye kalan 4 yarışmacı elenmemek için üst düzey performans sergiledi. Peki, 20 Aralık MasterChef'te kim elenecek? Eleme adayları kimler?

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef Türkiye eleme oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Finale adım adım yaklaşılan programda son 4’e girmeyi garantileyen Emir adını çeyrek finale yazdırırdı. Eleme oyunu Serhat, Barbaros, Özgür ve Eray arasında oynandı. Eleme oyununun ilk turunda şefler yarışmacılardan ana maddede şalgamı kullanarak bir tabak yemek yapmalarını istediler. İlk turu kazanan isim Barbaros oldu. 

İkinci yani final turunda kalan 3 yarışmacı mücadelesine devam etti. Eray, Özgül ve Serhat arasında oynanan eleme oyununda şefler yarışmacılardan Yuvalam yemeğini yapmalarını istedi. En başarılı tabağı yapan isim Serhat oldu ve finale Özgül ve Eray kaldı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı programda şefler elenen ismin Eray olduğunu açıkladı. Eray MasterChef'e veda etti!

BARBAROS ADINI İLK 4'E YAZDIRDI!

Eleme oyununun ilk turunda Barbaros, Serhat, Eray ve Özgül arasında oynanan mücadelenin galibi Barbaros oldu. Elenmekten kurtulan Barbaros MasterChef'te ilk 4'e girmeyi başararak adını çeyrek finalistler arasına yazdırdı.

ÖNLÜĞÜ İLK GİYEN İSİM BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye’nin 19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oynanan eleme oyununda Özgül ve Emir’in sona kalmasının ardından ikili arasında düello mücadelesi verildi. İkili Mehmet Şef’in kendilerinden istediği Istakoz Mousse isimli yemeği yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımı sonrası dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu. Emir böylece MasterChef 2020’de ilk 4’e giren ilk yarışmacı oldu ve adını çeyrek final yazdırdı.