Masterchef'te aşkı buldu... Tanya'nın sevgilisi bakın kim çıktı!

2020 yılında MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Kıbrıslı yarışmacı Tanya Kilitkayalı'nın yıldızı parladı. Sempatik tavırları ile kısa sürede gönüllere taht kuran ve şimdilerde Masterchef All Star'da mücadele eden Tanya Kilitkayalı'nın sevgilisi ortaya çıktı. Tanya'nın aradığı aşkı MasterChef yarışmasında bulduğu ortaya çıktı.

Kıbrıslı yarışmacı Tanya Kilitkayalı Masterchef Türkiye'nin en dikkat çeken isimleri arasında yerini alıyor. 1995 yılında dünyaya gelen Tanya Kilitkayalı, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden mezun oldu.

2020 Masterchef ile tanınmış olan Tanya yarışmaya katıldığı dönemde nişanlıydı. Sonrasında nişanlısı ile anlaşamayan Tanya, ayrılık kararı aldı. Bir süre sessizliğe bürünen ve sosyal medya paylaşımlarına ara veren Tanya'dan sürpriz bir hamle geldi.

Fenomen yarışmacı, yayınladığı fotoğrafla yine MasterChef'te aynı sezon yarıştığı Uğur ile sevgili olduklarını açıkladılar. Çift, fotoğraflarını Instagram hesaplarından da bolca yayınlıyorlar.

İşte Tanya ve Uğur'un Instagram paylaşımları;