MasterChef'te dün gece kim kazandı? Ayyüce mi Sefa mı final turuna geçti?

MasterChef Türkiye'de 2020 ana kadrosu belli olmaya başladı. MasterChef'in dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan 18. yeni bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Her gün ''en iyi tabağı hazırlayan ismin'' ismi yazılı önlüğü alarak üst kata çıkma şansı yakaladığı final turunda bu akşam ana kadroya girmeye hak kazanan kişi kim oldu? İşte 7 Ağustos 2020 MasterChef birincisi...

MasterChef ana kadroya seçilen 5. yarışmacı belli oldu! MasterChef Türkiye 2020’nin 16 kişilik ana kadrosunu oluşturmak için gerçekleştirilen final turlarında tansiyon gittikçe yükseliyor. Yarışmacılar bu akşam final turuna kalmak ve ardından da son 16 ismin belirleneceği 5. kişi olabilmek adına yarıştılar. MasterChef 2020'ye dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA SEÇİLEN 5. YARIŞMACI KİM OLDU!

MasterChef'in 7 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan bölümünde son 16'ya kalacak 5. yarışmacıyı belirlemek üzere final turu oynandı. Kıran kırana mücadelenin sergilendiği bölümde yarışmacılar zaman zaman zor anlar yaşadı. Somer, Mehmet ve Danilo Şef sunuculuğunda gerçekleşen yarışmada son 2'ye Ayyüce ve Sefa kaldı. Günün sonunda ise en çok beğenilen tabak Ayyüce'ninkin oldu. Böylece MasterChef'te ana kadro 5. yarışmacısı Ayyüce Kamit oldu.


MASTERCHEF ANA KADROYA SEÇİLEN 4. İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye 2020’nin yeni bölümünde final turunda yarışacak olan isimler Ayyüce, Esra, Emir, Furkan ve Sedat oldu. Yarışmacılar 16 kişilik ana kadroya kalabilmek için şeflere deniz tarağı yemeği yaptı. 5 isim arasından şeflerin en beğendiği tabak Emir Elidemir‘in tabağı oldu ve ana kadroya girmeye hak kazandı.

ANA KADRO ŞEKİLLENİYOR

MasterChef’in ana kadrosu için final turları devam ediyor. Son 4 tur ardından ana kadroya seçilecek yarışmacılar belli olacak. MasterChef 2020’de şu ana kadar ana kadroya seçilen yarışmacılar, Serhat, Duygu, Özgül ve Emir oldu.

MASTERCHEF 2020 FİNAL TURUNDA KİMLER YARIŞIYOR?

MasterChef Türkiye’de üçlü düellolar sonunda MasterChef Türkiye final turuna şu yarışmacılar kalmıştı;

Selin Aydın, Barbaros Yoloğlu, Serhat Doğramacı, Walison Fonseca, Celal Sarıgül, Sedat Tuncer, Ayyüce Kamit, Berker Başmanav, Sefa Okyay Kılıç, Gülşah Suna, Arem Yüce, Furkan Yalçın, Esra Tokelli, Kayhan Özekin, Özgül Coşar, Berk İlter, Duygu Acarsoy, Büşra Uygur, Tanya Kilitkaya, Emir Elidemir, Emel Günoğlu, Didem Devay, Dilara Türüt, Rezzan Atan, Uğur Yılmaz Deniz, Eray Aksungur, Çağla Levent, Ebru Has…