MasterChef Türkiye 25 Eylül 2021 kazananı kim oldu? 2021 MasterChef yedeklerden ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye yeni bölümü müthiş bir masterclass ile ekranlara geliyor. Dün akşam yarışmacılar, peynir üretim aşamalarını öğrendi. Yarışmacılar daha sonra stüdyoya gelerek güzel bir ödül için mücadele verdi. Öte yandan, yedeklerden ana kadroya giren bir isim daha belli oldu. MasterChef yedeklerden ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 25 Eylül 2021 kazananı kim oldu? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Tv8'in sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. MasterChef Türkiye 2021'de ana kadroya girecek bir isim daha dün akşam belli oldu. 10 yarışmacı adayı arasında verilen mücadele sonucu, ana kadro biletini alacak olan bir isim daha şefler tarafından açıklandı. Peki, MasterChef yedeklerden ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 25 Eylül 2021 kazananı kim oldu? İşte tüm detaylar...

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef Türkiye 2021'de dün akşam MasterClass oyunu sonrasında ana kadroya giren isim belirlendi. MasterChef'in 25 Eylül Cumartesi bölümünde on yedek yarışmacı, ismi yazılı önlüğü kazanmak için tüm hünerlerini sergiledi.

MasterChef 2021'in 76. bölümünde yedek yarışmacılar, beşinci kez bir araya geldi ve ana kadroya girmek için savaştı. Şefler, ana kadroya girecek yemeğin lazanya olduğunu söyledi. Yarışmacılara lazanya yapmaları için verilen süre 50 dakika idi.

Süre bitiminde şefler, hazırlanan lazanyaların tadımını yaptı. Kritik tadım sonrasında şefler, gecenin dört başarılı ismini açıkladı. Finale kalan isimler Samet, Yiğit, Rabia ve Pelin olduğunu söyledi. Dört isim arasında ise gecenin en iyi lazanyasını yaparak önlüğü alan Pelin, MasterChef 2021 ana kadrosuna girmeyi başardı.


MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de gecenin ilk eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren seçti. Eren ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Böylece Hasan MasterChef'te eleme potasına giren beşinci isim oldu.

Mavi takım daha sonra 6. adayı belirlemek için oylama yaptı. Yapılan oylama sonunda ismi en çok yazılan Burcu oldu. Bu sonuçla Hasan ve Burcu son eleme adayları olarak belirlendi.