MasterChef Berker Başmanav kaç yaşında, nereli? MasterChef 2020 Berker kimdir?

Berker Başmanav MasterChef'in final kadrosu eleme turlarında yeterince başarılı olamamış ve elenmişti. MasterChef'in 31 Ağustos tarihli bölümünde Berker Başmanav yedek yarışmacı olarak kadroya dahil oldu. İkinci haftanın elenen ismi Berk olmuştu. MasterChef Berker üç yıl amatör, beş yıl da profesyonel aşçılık yapmıştır.

MasterChef yedek yarışmacısı Berker programın 31 Ağustos tarihli bölümünde kadroya katılıyor. Berker Başmanav final turu elemelerinde jüriden tam not alarak seçilememiş fakat yedeklerde yer almıştı. Yarışmada geçen haftanın elenen ismi Berk oldu. Berk'in yerine ise ana kadroya, küçük yaşlardan itibaren mutfakta yer alan Berker Başmanav dahil oldu.

MASTERCHEF YEDEK YARIŞMACISI BERKER KİMDİR?

MasterChef Berker Başmanav 24 yaşındadır. Aslen Sakarya Hendekli olan Berker, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Üç yıl amatör, beş yıl da profesyonel aşçılık yapmıştır ve evde ise butik pasta işiyle uğraşıyor.

Berker Başmanav, babasını kaybettikten sonra annesi işe gittiği için evde yalnız kalması nedeniyle çok küçük yaşlarda mutfağa girdiğini, ailesinin de bu konuda ona çok destek olduklarını söyledi.

MasterChef Türkiye ilk turunda Berker, turna yemişi sosu eşliğinde enginarlı keşkek ve kuzu pirzola yapmış ve üç şefin evet oyunu almayı başarmıştı. 3'lü elemeleri de geçmeyi başaran Berker, final turunda da tüm hünerlerini sergilemiş fakat şeflerden tam yeterli onayı alamadığı için yedeklere kalmıştı.