MasterChef yarışmacısı Danilo Zanna'ya yakalandı gözyaşları boğuldu! Somer ve Mehmet Şef teselli etmek zorunda kaldı

MasterChef Türkiye geçtiğimiz akşam 67. yeni bölümü ile ekrana getirildi. Yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği MasterChef Türkiye'ye Ayşegül'ün gözyaşları damga vurdu. Ana kadroda yerini almak için ter döken Ayşegül'ün hatası geceye damga vurdu. Gözyaşlarına boğulan Ayşegül'ü Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya teselli etti.

TV8'in programlarından olan MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı yarışmanın ekrana getirtilen son bölümünde gergin anlar yaşandı. MasterChef yarışmacısı Ayşegül, kağıda baktığı anlarda Danilo Zanna'ya yakalandı. Gözyaşlarına boğulan Ayşegül'ü Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya teselli etti.

Danilo Şef, Ayşegül'ün önlüğünün cebinden çıkardığı kağıdı görünce müdahale etti. Kağıdı görmek istediğini ifade eden Danilo Şef'e Ayşegül, "Hayır şef, malzemeler yazıyor" dedi. Danilo Şef, "Bir dakika bu kopya! Korkmana gerek yok bunu bir incelememiz gerekir. Buraya biri notla gelirse bunu yapmalıyız." diyerek olaya dikkat çekti.

Ayşegül, "Gerçekten daha bakmadım ama ya" diyerek bir anda gözyaşlarına boğuldu. Mehmet Şef'e dönen yarışmacı, "Şefim gerçekten bakmadım. Kağıdı çıkardığım gibi Danilo Şef aldı elimden. Çok hazırlanmıştım. Süreden 5 dakika kesin şefim, 5 dakika! Gerçekten" sözleri ile kendini savundu.

Mehmet Şef, "Bunda bir şey yok ki. Sen ders çalışmışsın." diyerek Ayşegül'ü teselli etti.

Somer Şef "Notlarınıza bakabilirsiniz ama yarışma başladığında kaldırın o kağıtları. Zaten kafanız karışır." ifadelerini kullandı.