MasterChef yarışmacısı Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı! Meğer o ismi göndermek istemiş

Yeni sezonda da büyük ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye, yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. MasterChef Türkiye ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın Fatma Nur Uçar'ın davranışlarından rahatsız olduğu ve göndermek istediği öne sürüldü. İddialara göre araya giren yapım ekibi Acun Ilıcalı'yı sakinleştirdi ve olay tatlıya bağlandı.

TV8'de ekrana getirilen Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisi olduğu MasterChef Türkiye, yeni sezonda da ilgiyle takip ediliyor. Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye yarışmasıyla ilgili ortaya atılan iddia gündeme geldi.

ACUN ILICALI İLE MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR ARASINDA GERGİNLİK

Haber Global'in haberine göre; Acun Ilıcalı, ilginç tavırlarıyla dikkat çeken Fatma Nur Uçar ile tartışma yaşadı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın Fatma Nur Uçar'ı yarışmadan göndermek istediği öne sürüldü.

İddialara göre ikili arasında sert bir tartışma yaşandı. Ilıcalı'nın "Sen evine git ya! Ben seninle uğraşamam" dediği ileri sürüldü. Araya yarışmacılar ve yapımın girmesiyle Acun Ilıcalı sakinleştirildi.