MasterChef Türkiye yeni sezon yarışmacıları kimler?

100 bin kişinin başvurduğu MasterChef Türkiye yeni sezon için geri sayım sona eriyor. İlk bölüm 17 Temmuz Cuma akşamı saat 20:00'de Tv8 ekranlarında olacak. Jürilerin değişmediği programda Somer Şef bu senenin, şimdiye kadar olan yarışmacılardan daha zor olacağını belirtiyor. Yurdun ve dünyanın dört bir yanından gelen adaylar son elemeyi geçmek ve yarışmacı olmak için çabalayacak...

MasterChef Türkiye yeni sezon bugün başlıyor. İlgiyle takip edilen MasterChef'in yeni sezonu heyecanla bekleniyor. MasterChef'de bu sezon da Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef yer jüri koltuğunda oturacak. Yurdun ve dünyanın dört bir yanından gelen ve ilk elemeleri geçen adaylar MasterChef önlüğünü giymek için son kez yemeklerini hazırlayacak.

MASTERCHEF YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

MasterChef yarışmacılarının belirleneceği son elemeler jüri tarafından yapılacak. Son elemeye kalan adaylar kendi belirledikleri menülerle şeflerin karşısına çıkacak ve 5 dakika içerisinde tabağını tamamlamaya çalışacak. Jürinin seçtiği tabağın sahibi MasterChef önlüğünü almaya hak kazanacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ SEZON YARIŞMACI ADAYLARI İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF 2019 ŞAMPİYONU KİM OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye’nin final mücadelesi 29 Aralık Pazar günü canlı olarak oynandı. Yarışmacılardan Alican ve Cemre finale kalan iki isimdi ve başa baş mücadele ettiler. Tv8 ekranlarından canlı olarak yayınlanan yarışma binlerce kişi tarafından büyük bir heyecanla takip edildi. Yarışmanın final haftasına Cemre, Alican, Güzide ve Ekin kalmıştı. İlk eleme oyununda Ekin, ikinci eleme oyununda ise Güzide yarışmaya veda etti.

Final bölümünde yarışmacılar toplamda 3 oyun oynadı. 3 oyun sonunda en fazla puanı alan isim yarışmanın birincisi oldu. İlk 2 oyun stüdyoda oynandı, kazananı belirleyecek final oyunu ise Tv8 ekranlarında canlı olarak yayınlandı. İlk 2 oyun sonunda Cemre 43, Alican 42 puana ulaştı.

Oynanan final oyunu sonrasında ise en fazla puanı alan yarışmacı Cemre oldu. Cemre Uyanık MasterChef 2019'un şampiyonu olmaya hak kazandı.