MasterChef Türkiye elenen isim kim?MasterChef 12 Eylül 2021 dün kim elendi?

MasterChef Türkiye'de dün akşam veda gecesi yaşandı. Haftanın eleme adayları arasında yer alan isimlerden bir kişinin MasterChef Türkiye yolcuğu son buldu. MasterChef'te dün akşam yarışmacılara verilen ürün Kastamonu'nun coğrafi işaretli ürünü siyez bulguru oldu. Tabağını diğer yarışmacılara göre daha az başarılı yapan isim yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Türkiye'ye kim veda etti? MasterChef 12 Eylül 2021 elenen isim kim oldu? İşte tüm merak edilenler...

MasterChef Türkiye'ye dün akşam bir kişi veda etti. TV8'in her bölümü farklı heyecanlar yaşatan yarışması MasterChef Türkiye'de yine nefes kesen bir mücadele verildi. MasterChef Türkiye'ye kim veda etti? MasterChef 12 Eylül 2021 elenen isim kim oldu? gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. MasterChef'te bu haftanın eleme adayları Azize, Safanur, Mert, Hamza, Dilara, İbrahim oldu. İşte MasterChef yeni bölümü hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF TÜRKİYE'YE KİM VEDA ETTİ?

MasterChef Türkiye 2021'in bu akşam ekranlar gelen yeni bölümünde eleme gecesi heyecanı nefes kesti. İki etapla oynanan eleme gecesinde, eleme adayı olan yarışmacılar zorlu anlar yaşadı. Eleme etabının ilk turunda 6 kişi arasında en iyi yemeği yapan 3 isim elenmekten bu hafta kurtuldu. Elemenin ikinci etabında yer alan Hamza, Mert ve İbrahim ise elenmemek için son kez mücadele etti. Şeflerin tadımlarının ardından MasterChef Türkiye'ye veda eden isim İbrahim oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

MasterChef Türkiye'de gecenin ilk eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Emre belirledi. Emre ilk eleme adayı olarak Dilara'nın ismini söyledi. Böylece Dilara MasterChef'te eleme potasına giren beşinci isim oldu.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA YEDEKLERDEN KİM GİRDİ?

MasterChef Türkiye'de dün akşam ana kadroya girme mücadelesi vardı. On iki yedek yarışmacı, şeflerin istediği yemekleri yapmak için tezgahların başına geçti ve tüm hünerlerini sergiledi. Şefler, ilk turda yarışmacılardan Hasanpaşa köfte yapmalarını istedi. Bu yemek için verilen süre ise 40 dakika oldu. Süre sonunda şefler, tadım yaparak bu turun başarılı altı yarışmacısını belirlemeye çalıştı. Oybirliği ile verilen karar sonucunda bu turu geçenler; Mete, Rabia, Samet, Merve, Ateş ve Pelin oldu.

Ana kadroya girecek ismi belirleyecek final turunda yarışmacılar, yaratıcılık oyununda karşılaştı. Altı yarışmacıya ana ürün olarak vişne verildi. Vişne başrolde olacak şekilde yapılacak yaratıcı bir yemek için tanınan süre 40 dakika oldu.

Verilen süre sonunda yarışmacılar, hazırladıkları yemekler, şeflerin beğenisine sundu. Tadım sonrasında şefler, bu turun sıralamasını açıkladı. Buna göre Altıncı Samet, beşinci Pelin, dördüncü Rabia, üçüncü Merve, ikinci Mete oldu. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan Ateş, yedeklerden ana kadroya giren yarışmacı oldu.