14 Aralık MasterChef para ödülünü kim aldı? MasterChef Türkiye'de dün akşam ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef 30 bin liralık hediye çekini kazanan isim açıklandı. Tv8'de yayınlandığı ilk günden beri bir çok kişinin ilgi odağı olan yarışma programı MasterChef son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Peki 14 Aralık MasterChef Türkiye'de ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef yine heyecan dolu bir ödül yarışmasıyla ekrana geldi. 30 bin liralık hediye çekini kazanan isim bugün yapılan ödül yarışmasıyla belli oldu. Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte 14 Aralık MasterChef son bölümde yaşananlar ve ödül oyununu kazanan isim....

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin 14 Aralık bölümünde 18. haftanın ödül oyununda yarışmacılara yakınları da yardım etti. Şefler yaptıkları tadımın ardından 30 bin liralık hediye çekini kazanan isimler Serhat ve Burcu olarak açıklandı.

Özgül, Serhat, Eray, Barbaros ve Emir'in finale kaldığı MasterChef'te aileler ile yemekler yapıldı. Menüyü de yine ailelerin belirlediği oyunun kazananı Serhat ve kız arkadaşı oldu.

Yarışmacılarının bazılarının annesi, bazılarının eşi ve kimisinin de kız arkadaşının eşlik ettiği oyunun, MasterChef jürisi tarafından her hafta yenileneceği açıklandı.

14 ARALIK MASTERCHEF ELEME ADAY KİM OLDU?

MasterChef’te son 5’e kalan Eray, Barbaros, Emir, Serhat ve Özgül stüdyoda aileleriyle yemek yaptı ve soru cevap oyunu oynadı. MasterChef yarışmacılarından Serhat’ın nişanlısı, Eray ve Barbaros’un annesi, Özgül’ün eşi ve Emir’in arkadaşı tezgah başına geçti.

Mehmet, Danilo ve Somer şef yarışmacılara bu yemeği hazırlamak için tam 1 saat süre verdi. Sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Yapılan tadımın ardından şefler gecenin birincisi olarak Barbaros'u açıkladı. Gecenin ikincisi Özgül olurken, üçüncü olan isim Serhat oldu. Dördüncü olan yarışmacı Emir olurken eleme potasına giren isim Eray oldu.