MasterChef 2021 yarışmacıları kimler? MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor, hangi günler var?

MasterChef Türkiye için geri sayım başladı. Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgi ile takip edilen yemek yarışması MasterChef, Survivor'ın final yapmasının hemen ardından başlayacak. Programın takipçileri yarışma ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? MasterChef 2021 yarışmacıları kimler?

MasterChef Türkiye için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtım yayınları paylaşılan yemek programı MasterChef Türkiye Tv8'de izleyicileri ile buluşacak. MasterChef Türkiye'nin jürileri bu sene de Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya olacak. Peki, MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? MasterChef 2021 yarışmacıları kimler?


MASTERCHEF TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

MasterChef Türkiye 2021 yeni sezon 26 Haziran Cumartesi akşamı Tv8'de başlayacak. Yarışmanın haftada kaç gün izleyici ile buluşacağı yayın akışında belli olacak.

2018'de Acun Medya yapımcılığında TV8'de yayımlanmaya başlayan MasterChef Türkiye'de yemek tutkunları lezzet dolu tabaklarla yarışacak.


Yarışmada öncelikle elemeler yapılacak. Önlük sahibi olmayı hak kazanan yarışmacılar MasterChef maratonuna başlayacak. Takımlar halinde yemek yapacak olan yarışmacıların çıkardığı tabaklar 3 jüri tarafından puanlanacak.