Masterchef yarışmacısı Murat kimdir?

İlk yayınlandığı günden bu yana ilgile izlenen ve Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye’nin yayın tarihi değişti. O Ses Türkiye’nin başlaması nedeniyle bu haftaki yayın akışından çıkartılan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek.

MasterChef’te geçen hafta eleme potasına Zeynep, Murat, Esra ve Eslem kaldı. Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem jürinin karşısına çıktı. Geçen hafta da eleme potasında yer alan Zeynep bu hafta yarışmaya veda etti. İlk yayınlandığı günden bu yana ilgile izlenen ve Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye’nin yayın tarihi değişti. O Ses Türkiye’nin başlaması nedeniyle bu haftaki yayın akışından çıkartılan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek. Murat Özdemir, 1973 yılında çeşitli malzemelerin sanatsal amaçla bir araya getirildiği eserlere ne ad verilir Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor

MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

Murat Özdemir, 1973 yılında çeşitli malzemelerin sanatsal amaçla bir araya getirildiği eserlere ne ad verilir Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ

Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi olan Mehmet Yalçınkaya,Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri’nde ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim. Hazer Amani: Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.2011 yılında “En Yaratıcı Şef” ödülünü almıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.