MasterChef Türkiye jürisi Danilo Zanna'dan eşine doğum günü kutlaması

MasterChef Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek Zanna'nın doğum gününü sosyal medya paylaşımı ile kutladı.

TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek Zanna'nın 40. yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.

MasterChef Türkiye programı ile adını geniş kitlelere duyuran ve sempatik tavırlarıyla çok sevilen ünlü şef Danilo Zanna, Instagram hesabından eşi Tuğçe Demirbilek Zanna'nın 40. yaşını "Doğum günün kutlu olsun Tuğçe Demirbilek Zanna. İyi ki bizimlesin... 40 mı? 40 sana napar??? 1000 olsun bizimle olsun" notuyla kutladı.

Danilo Zanna'nın eşi ve oğlu ile yer aldığı doğum günü paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

'TATİLE GELDİM EVLENDİM'

Danilo Zanna tatil için geldiği Türkiye'de eşi Tuğçe Demirbilek ile ilişkilerinin nasıl başladığını şu ifadelerle anlatmıştı:

İstanbul'a bir hafta sonu tatile geldim ve eşimle tanıştım. 3 yıl uzaktan ilişki yaşadık. Evlendikten sonra Shangai'a yerleşecektik ancak çocuğumuz olacağının haberini aldık ve İstanbul'da kalmaya karar verdik. İyi ki burada kalmışım.

Demet Özdemir rol arkadaşı İbrahim Çelikkol'a kayıtsız kalamadı... Set pozları çok beğenildi