MasterChef Türkiye'de eleme potasına kim gitti?

MasterChef Türkiye dün akşam eski yarışmacılardan konuk olan önemli isimlerle birlikte nefes kesen bir yarışma gerçekleşti.

MasterChef Türkiye'de yeni bir eleme adayı daha seçildi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye yarışmasında yapılan ödül oyunun ardından günün 3. eleme adayı Serhat olarak açıklandı.

TV8 ekranlarında haftanın hemen hemen her günü severek izlediğimiz yemek programlarından birisi olan MasterChef Türkiye'de final sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz sezonun yarışmacılarından 3 isim MasterChef Türkiye yarışmanın son bölümde konuk olarak katıldı.

PERŞEMBE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam 5 yarışmacı, geçen sene ki en iyi birkaç yarışmacıyla birlikte yemek yaptılar.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2020 MasterChef son bölüm ile ilgili ödül oyunu ve eleme adayı detayları şöyle;

17 Aralık 2020 Perşembe günü ekranlara gelen MasterChef son bölümde geçen sezon yarışmacıları ile bu sezonun son 5'e kalan ana kadro yarışmacıları çift olarak ödül oyununda bir araya geldi. Eski yarışmacıların kura çekimi sonucunda

Emir - Cemre

Eda - Serhat

Alican - Eray

Yasin - Özgül

Barbaros - Batuhan

İle eşleşti.

Mehmet, Danilo, Somer Şeflerin belirlenen bu ikililerden yaratıcılık yemeği istemesi sonrası ürünlerini hazırlayan yarışmacılar, bu ürünleri jüri şeflerin beğenisine sundu. Tadım safhasının ardından şefler en beğendikleri yemek olarak Barbaros - Batuhan ikilisini seçti ve 25 bin TL'lik ödülü bu ikili kazandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Eğlenceli geçen ödül oyunu sonrasında son 5'teki ana kadro yarışmacıları Serhat, Özgül ve Emir'i eleme adayı oyunu stresi sardı. Somer şef tarafından hazırlanan imza yemeğine en yakın ürün hazırlayan ismin eleme potasına gitmekten kurtulacağı ve en az başarılı yapan ismin 3. Eleme adayı olarak belirleneceği oyunda 3 isim yemeklerini tamamlayarak Mehmet, Danilo, Somer Şeflerin tadımına sundu. Tadım safhasını tamamlayan jüri şefler değerlendirme yaparak en başarılı ürünün Emir'e ait olduğunu açıkladı.

Son 2'ye kalan Serhat ve Özgül arasında ise Mehmet, Danilo, Somer şeflerin 3. eleme adayı kararı SERHAT'tan yana oldu böylelikle 3. eleme adayı Serhat olarak belirlendi.

MASTERCHEF TÜRKİYE 15 ARALIK SALI PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam para ödüllü oyun oynanacak.

Oynanan para ödül oyunu sonucunda gecenin birincisi SERHAT oldu.

İkinci eleme adayı ise BARBAROS oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 14 ARALIK PAZARTESİ ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam ödül oyunu oynanacak.

Bu akşam ki ödük oyununu yarışamcılar,aile üyeleri ile birlikte yapacaklar.

Oynanan ödül oyunu sonucunda kazanan yarışmacı SERHAT oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de eleme oynanacak oynanacak.

Oynanan eleme oyunu sonucunda gecenin en iyi tabağını yapan yarışmacı BARBAROS oldu.

Eleme potasına giren ilk yarışmacı ERAY oldu.