MasterChef Tahsin kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef Tahsin Küçük kimdir?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de dikkat çeken yarışmacılar arasında Tahsin Küçük de yer alıyor. Yaptığı yemekler, açıklamaları ve farklı tarzı ile dikkat çeken MasterChef Tahsin 15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli'nde doğdu. 23 yaşındaki Tahsin Küçük, aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Tv8'in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef'de dikkat çeken isimlerden biri de Tahsin Küçük oldu. MasterChef Tahsin kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef Tahsin Küçük kimdir? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Tahsin Küçük, 2019'da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur. 2015 yılında 'Ver Fırına' isimli yemek yarışması programında yarışmıştır. İşte MasterChef Tahsin hakkında tüm detaylar...

MASTERCHEF TAHSİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef Tahsin Küçük, 23 yaşında ve aslen Trabzonlu. Doğma büyüme Kocaelili olduğunu söyleyen Tahsin Küçük, yedi yıldır İstanbul'da yaşadığını belirtti. Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans çeşidine ilgi duyan Tahsin Küçük, 2019'da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur.

2015 yılında 'Ver Fırına' isimli yemek yarışması programında yarışmıştır.

El lezzetine inandığını söyleyen Tahsin Küçük, büyük ihtimalle şampiyon olacağını düşündüğünü belirtti. Bunun bir eleme olduğunu ve elemenin en iyi yemeğini yaptığını ifade etti. 13 yaşında mutfağa girdiğini, bulaşıkçılıktan başladığını ve 10 yıldır yemek işinde olduğunu söyledi.

Kocaeli'de doğan Tahsin Küçük, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından İstanbul'a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

MasterChef 2021'in iddialı yarışmacısı Tahsin Küçük, "tahsinkucukofficial" kullanıcı adıyla Instagram'da yer almaktadır.