MasterChef Şükrü kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Şükrü Özsarı aslen nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye'de heyecan ve mücadele tüm hızıyla sürüyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Şükrü Özsarı'ya dair bilgiler merak ediliyor. Şükrü Özsarı, 28 yaşında ve yarışmaya İzmir'den katılıyor. Şükrü Özsarı, Masterchef yarışmasında adını duyuran, alanında eğitimli bir aşçıdır. Ailesi endüstriyel kurabiye imalatı yapan Şükrü Özarı, yarışmanın ilk turunda iki evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştır...

MasterChef Şükrü, yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. MasterChef Şükrü kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Şükrü Özsarı aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Şükrü Özsarı, 15 Ocak 1993 yılında doğmuştur. 28 yaşındaki Şükrü Özsarı, İzmir'de doğup büyümüştür. İşte hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF ŞÜKRÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Şükrü Özsarı, 15 Ocak 1993 yılında doğmuştur. 28 yaşındaki Şükrü Özsarı, İzmir'de doğup büyümüştür. Ailesi endüstriyel kurabiye imalatı yapan Şükrü Özarı, yarışmanın ilk turunda iki evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştır. Bir erkek kardeşi ve bir de ablası olan MasterChef Şükrü, ablasının yarışmanın sıkı takipçisi olduğunu ve onun yönlendirmesiyle yarışmada yer aldığını ifade etmiştir. Yemek yapmayı sevdiğini belirten MasterChef Şükrü, bu sektörde yer almaktan pişmanlık duymadığını dile getirmektedir.

MasterChef Şükrü Özsarı, 1 yıl medya alanında üniversite okuduğunu dile getirmiştir. Bu bir yılın ardından bölüm değiştirdiğini aktaran Şükrü Özsarı, Gastronomi alanına yöneldiğini ifade etmektedir. Şükrü Özsarı, İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunudur.

28 yaşındaki MasterChef yarışmacısı Şükrü Özsarı, uluslararası bir yemek şirketi olan Do&Co'da çalışmıştır. Lyon'da ve Bodrum'da mesleğini sürdüren MasterChef Şükrü, yakın zaman önce Nibbler adını verdiği kurabiye üretimi yaptığı şirketini hayata geçirdiğini dile getirmektedir.

Fenerbahçeli olduğunu ifade eden MasterChef Şükrü Özsarı, futbol, voleybol ve boks ile ilgilendiğini belirtmektedir. En büyük hobisinin ise dart oynamak olduğunu söyleyen Şükrü Özsarı, 12 takımlı dart liginde de oyuncu olduğunu aktarmaktadır. İleride bir gün insanlara yardımı dokunan başarılı bir iş insanı olmak istediğini ifade eden Şükrü Özsarı, bir şeyler üretmekten ve düşünmekten keyif aldığını söylemektedir.