MasterChef Sergen kimdir? MasterChef Sergen Özen aslen nereli ve kaç yaşında?

Milyonların heyecanla takip ettiği MasterChef Türkiye yarışmasının en mücadeleci isimlerinden birisi olan Sergen Özen izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Rakipleriyle mücadelesinde hırsını ve hünerini sergilemeyi başaran MasterChef Sergen çeyrek finalde Hasan ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Özen bazı izleyiciler tarafından favori olarak gösteriliyor. Peki, MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Sergen yaşı ve hayatı ile ekran başındakilerin merak ettiği isimlerden birisi oldu. Tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de mücadele eden yarışmacı Sergen Özen ilk bölümden bu yana üst düzey performans sergiledi. Aslen Tekirdağlı olan Sergen geçtiğimiz yıl da programa başvurmuş ancak eleme turunda elenmişti. İşte MasterChef'in sevilen yarışmacısı Sergen Özen hakkında merak edilenler...

Sezon başından bu yana büyük heyecan ve mücadele içinde geçen Sergen, MasterChef'e sezon dördüncüsü olarak veda eden ismi oldu.

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

MasterChef Türkiye'nin başarılı yarışmacısı Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 yılında Tekirdağ'da dünyaya geldi. Aslen Tekirdağlı olan MasterChef Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti.

Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

Yaptığı birçok yemek ile çeşitli ödüller kazanmıştır. İstanbul'daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Altın Kepçe'de birincilik elde etmiştir. Balık tutmayı çok seviyor ve yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor.

MasterChef Sergen Özen, ilerideki büyük hedeflerinden birisini Miami'ye Tekirdağ Köftecisi açmak ve bu köfteci dükkanı zinciri oluşturmak olduğunu belirtti.