MasterChef Sergen Özen aslen nereli? MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır?

MasterChef Türkiye'de sempatik tavırları, Trakyalı şivesi ile dikkat çeken Sergen Özen'in kim olduğu merak ediliyor. MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Sergen Özen aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sergen Özen, 25 yaşında. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, otelcilik lisesinden mezun. İşte hakkında tüm merak edilenler..

,MasterChef Sergen'in hayatı tüm yarışma takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Sergen Özen aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti. İşte hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF SERGEN ÖZEN KİMDİR?

MasterChef Sergen Özen, 25 yaşında. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti.

Otelcilik lisesinden mezun olan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

Bugüne kadar yaptığı yemekler sayesinde ödüller de almıştır. İstanbul'daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Altın Kepçe'de birincilik elde etmiştir.

Balık tutmayı çok seviyor ve yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor.

MasterChef Hamza kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Hamza Mercimek aslen nereli?

Masterchef Tahsin kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Tahsin Küçük aslen nereli?

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında? MasterChef Eren Kaşıkçı aslen nereli?