MasterChef Sedat Tuncer aslen nereli ve kaç yaşında? MasterChef Sedat kimdir?

MasterChef Sedat, 3'lü elemeleri geçerek final turunda yarışan isimler arasında yer alıyordu. Yaratıcı yemekleri ile jüriyi etkileyen ancak kimi zaman sunumda sıkıntılar yaşayan MasterChef Sedat, ana kadroda olmaya hak kazanarak bu hafta Kırmızı takımda yarışmaya başladı. Fakat Sedat Tuncer 18 Ağustos tarihli bölümde eleme adayı oldu.

MasterChef 2020 yarışmacılarından olan Sedat, final turunda başarılı olup ana kadroya giren yarışmacılar arasında yer alıyor. Yemekleri ile jüriyi etkileyen ancak kimi zaman sunumda sıkıntılar yaşayan MasterChef Sedat bu hafta Ayyüce'nin kaptanlığını yaptığı Kırmızı takımdaydı. Sedat Tuncer 18 Ağustos tarihli bölümde eleme adayı olarak seçildi.

MASTERCHEF SEDAT KİMDİR?

Sedat Tuncer, 32 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı, özel bir catering firmasında aşçılık yapıyor.

13 yıldır yaptığı aşçılık mesleğini çok sevdiğini söyleyen Sedat Tuncer, MasterChef'te olmak istediğini çünkü bunun hayali olduğunu belirtti. Anadolu mutfağı, Osmanlı mutfağı ile birlikte Uzak Doğu mutfağı bilgisi olduğunu açıkladı.