MasterChef Rezzan nereli? MasterChef Rezzan Atan kimdir, kaç yaşında?

MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Rezzan Atan'ın hayatı merak ediliyor. Masterchef'te son 16'ya kalabilmek için birbirinden başarılı yarışmacılar mücadele edecek. Bu yarışmacılar arasında Rezzan Atan da yer alıyor. MasterChef Rezzan Atan 28 yaşında. Aşçı olan Atan, Mersin'de yaşıyor.

MasterChef Türkiye'nin 16. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ana kadronun 3. isminin belli olacağı bölümde yine heyecanlı dakikalar yaşanacak. Daha önce hikâyesiyle milyonları duygulandıran Rezzan Atan'ın hayatı merak ediliyor. Rezzan Atan 28 yaşında. Aşçı olan Atan, Mersin'de yaşıyor. Sekiz kardeşin en büyüğü olan Rezzan Atan, 9 yaşında iken ayakkabı boyacılığı yaptığını, bu sırada gördüğü lokantada yemek işine başladığını söyledi. 

MASTERCHEF REZZAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Rezzan Atan 28 yaşında. Aşçı olan Atan, Mersin’de yaşıyor.

Sekiz kardeşin en büyüğü olan Rezzan Atan, 9 yaşında iken ayakkabı boyacılığı yaptığını, bu sırada gördüğü lokantada yemek işine başladığını söyledi. Anne ve babasının resmi nikahı olmamasından dolayı okula kaydolmak için amcasının üzerine kaydolduğunu, nüfusta bundan dolayı 3 kardeşi gözüktüğünü söyledi.

Bu yaşına kadar orada eğitildiğini söyleyen Rezzan Atan, MasterChef elemesine gelebilmek için iki gün ağır çalıştığını ve bu yüzden yorgun olduğunu belirtti. Rezzan Atan, Mehmet Şef ile Somer Şef’in evet oyları sonucunda sonraki tura geçmeyi başardı.

MASTERCHEF FİNAL TURUNA KİMLER KALDI?

Selin Aydın

Barbaros Yoloğlu

Serhat Doğramacı

Walison Fonseca

Celal Sarıgül

Sedat Tuncer

Ayyüce Kamit

Berker Başmanav

Sefa Okyay Kılıç

Gülşah Suna

Arem Yüce

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Kayhan Özekin

Özgül Coşar

Berk İlter

Duygu Acarsoy

Büşra Uygur

Tanya Kilitkaya

Emir Elidemir

Emel Günoğlu

Didem Devay

Dilara Türüt

Rezzan Atan

Uğur Yılmaz Deniz

Eray Aksungur

Çağla Levent

Ebru Has

MasterChef Duygu nereli? MasterChef Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında?