MasterChef ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef ödül oyununu kadınlar mı kazandı, erkekler mi?

Birbirinden hünerli yarışmacıların mücadele ettiği MasterChef Türkiye yine heyecan dolu bir bölümle Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın 28 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan bölümünde kadın yarışmacılar ile erkek yarışmacılar arasında ödül oyunu oynandı. Şefler yarışmacılardan 7 adet tatlı yapmasını istedi. Her yarışmacının 1 tatlı yaptığı bölümde renkli dakikalar yaşandı. Peki, MasterChef ödül oyununu kadınlar mı kazandı, erkekler mi?

MasterChef Türkiye 28 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan ödül oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Ödül oyununda yarışmadaki kadın yarışmacılar ve erkekler yarışmacılar karşı karşıya geldi. Şefler her iki takımdan da 7 adet tatlı yapmasını istedi. Böylece her tatlı için bir erkek ve bir kadın yarışmacı düello yaptı. Renkli dakikaların yaşandığı bölümde yarışmacılar kıyasıya mücadele gösterdi. Peki, 28 Ağustos MasterChef ödül oyununu kim kazandı?  

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması MasterChef Türkiye yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. 28 Ağustos Cuma akşamı izleyici karşısına çıkan yarışmada kadın ve erkek yarışmacılar ödül oyunu ile karşı karşıya geldi. 7’şerli takımlardan oluşan yarışmada şefler yarışmacılardan 7 adet tatlı yapmasını istedi. Menüde yer alan tatlılar Kazandibi, Aşure, Su Muhallebisi, Krem Karamel, Kadayıflı Muhallebi, Keşkül ve Zerde oldu. Günün sonunda ise kazanan takım 4-2'lik skorla erkekler takımı oldu.

ERKEKLER 4 - 2 KADINLAR

KAZANDİBİ

Uğur v.s Ayyüce -- Uğur kazandı

AŞURE

Emir v.s Duygu -- Duygu Kazandı

SU MUHALLEBİSİ

Berk v.s Ebru -- Ebru kazandı

KREM KARAMEL

Furkan v.s Tanya -- Furkan kazandı

KADAYIFLI MUHALLEBİ

Sefa v.s Gülşah -- Sefa kazandı

KEŞKÜL

Serhat v.s Özgül -- Serhat kazandı

Böylelikle 10 bin Türk Lirası hediye çeki ödülünü ERKEKLER takımı kazandı.