8 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te 25 bin TL'nin sahibi belli oldu!

MasterChef Türkiye'de 25 bin TL değerindeki ödül oyununun kazananı belli oldu! Adım adım finale doğru yaklaşılan MasterChef Türkiye'de heyecan giderek artıyor. Yarışmanın 8 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar 25 bin TL değerindeki para ödülünü kazanmak için bireysel yeteneklerini ortaya koydu. Peki, MasterChef 25 bin TL değerindeki para ödülünü kim kazandı?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye ödül oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yarışmacıların bireysel performans göstererek mücadele sergilediği ödül oyununda bu hafta farklı bir format uygulandı. Yarışmacıların yaptığı yemekleri şefler yerine yarışmacılar puanladı. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef 25 bin TL ödülünü hangi yarışmacı kazandı?  

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmacılar arasında ödül oyunu oynandı. Bu hafta oynanan ödül oyununda şefler oyunun formatını değiştirdi. Buna göre yarışmacılar kura çekti ve kendilerine çıkan tatlıyı yaptı. Normalden farklı olarak yapılan yemekleri şefler değil diğer yarışmacılar tadımını yaptı. Kura çekilişi sonrası Eray: Lokma, Emir: Trileçe, Barbaros: Ayva tatlısı, Özgül: Çikolatalı sufle, Serhat: Cheesecake ve Sefa: Ekler yaptı.

Her yarışmacı kendisine kura sonucu çıkan tatlıyı yaptı ve diğer 5 yarışmacıya sundu. Her yarışmacının sırayla yarıştığı ödül oyununda eğlenceli dakikalar yaşandı.

MASTERCHEF 25 BİN TL'NİN SAHİBİ BELLİ OLDU!

Ödül oyununda yarışmacıların yaptıkları tatlılar için arkadaşlarından aldıkları puanlar belli oldu. Sefa 13 puan alarak beşinci, Özgül ve Eray 14'er puan alarak dördüncü, Emir 18 puan alarak üçüncü, Serhat 20 puan alarak ikinci, Barbaros 21 puan alarak birinci oldu. Barbaros 21 oylamada en yüksek puanı alarak MasterChef ödül oyununun kazananı oldu 25 bin TL'nin sahibi oldu. Barbaros para ödülünü Serhat'ın düğünü için harcayacağını söyledi. Serhat da Barbaros'un hediye ettiği bu ödülü hayır kurumuna bağışlayacağını duyurdu.