MasterChef ödül oyununu hangi yarışmacı kazandı? MasterChef 25 bin TL ödülünün kazananı...

Tv8'in sevilen yarışması MasterChef ödül oyunu ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna jüriliğinde oynanan ödül oyununda yarışmacılar kozlarını paylaştı. İlk turda yarışmacılar takım olarak mücadele ederken ikinci turda bireysel performans gösterildi. İlk turu kazanan mavi takım yarışmacıları ikinci turda bireysel performans gösterdi. Günün sonunda ise 25 bin TL'nin sahibi belli oldu. Peki, MasterChef para ödülünü kim kazandı?

Televizyon ekranlarının mücadeleci yarışması MasterChef Türkiye bu haftaki ödül oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Her hafta oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları mücadele ediyor, daha sonra ise kazanan takım yarışmacıları arasında bireysel performans devreye giriyor. Ödül oyununu kazanan yarışmacı ise 25 bin TL değerindeki para ödülünün sahibi oluyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef 25 bin TL para ödülünü hangi yarışmacı kazandı?  

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 24 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları arasında ödül oyunu oynandı. Şefler yarışmacılardan birbirinden lezzetli makarnalar istedi. Yarışmacıların yaptığı makarnalar Deniz Mahsullü Ravioli, Bolognese Soslu Taliatelle, Trüf Mantarlı Parmesanlı Makarna ve Porçini Pappardelle oldu. Şefler yarışmacılardan tezgahları değiştirmesini istediler. Bu ani karar yarışmacıları şaşırttı ve bir hayli zorladı. Şeflerin tadımı sonrası MasterChef ödül oyununun ilk turunu kazanan takım mavi takım oldu.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Ödül oyununun ilk turunu mavi takım kazandığı için ikinci turda mavi takım yarışmacılar bireysel olarak mücadele gösterdi. Şefler yarışmacılardan Orman Meyveli Tart oldu. Uğur, Özgül, Serhat ve Ebru arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Günün sonunda ise ödül oyununu kazanan isim Özgül oldu. Özgül 25 bin TL değerindeki ödülünü sahibi oldu.