MasterChef ödül oyununu kazanan isim açıklandı! MasterChef 25 bin TL para ödülünü kim kazandı?

MasterChef ödül oyununu kazanan isim belli oldu! MasterChef Türkiye'nin salı akşamları yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve mavi takımın karşı karşıya geldiği oyunda kazanan takım ikinci tura yükseliyor. İkinci turda yarışmacılar bireysel performans göstererek şeflerin beğenisini kazanmaya çalışıyor. Ödül oyununu kazanan isim 25 bin TL'nin sahibi oluyor. Peki, MasterChef 25 bin TL'nin sahibi kim oldu?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef ödül oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Haftada bir kez oynanan ödül oyunlarında heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna jüriliğinde yayınlanan yarışmanın 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde ilk olarak takımlar mücadele etti. Daha sonra finale Özgül, Eray ve Barbaros kaldı. Peki, 1 Aralık MasterChef’te ödülü kim aldı?

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’in 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım arasında ödül oyunu oynandı. Ödül oyununun ilk turunda yarışmacılardan Ciğer yapmaları istendi. İlk turu kazanan isimler Özgül, Barbaros, Eray, Ebru ve Serhat oldu. İkinci tura geçen yarışmacılardan istenen yemek Ciğer Şiş oldu. İkinci turu geçip finale kalmayı başaran isimler Eray, Özgül ve Barbaros oldu.

MASTERCHEF PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef'in ödül oyununda finale kalan Özgül, Eray ve Barbaros arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Şefler yarışmacılardan final turunda Edirne Tava Ciğeri yapmalarını istedi. Özgül, Barbaros ve Eray arasında oynanan oyunda yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için üst düzey performans sergiledi. İlk olarak Özgül elendi. Şeflerin kararı sonrası MasterChef ödül oyununu kazanan isim Eray oldu. Eray 25 bin TL'nin sahibi oldu.