MasterChef Murat Özdemir aracını çekecek olan polis ekiplerine rüşvet teklif etti

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye 2018 programında yıldızı parlayan Murat Özdemir, papağanına işkence yapması ile gündeme gelmesinin ardından yeni bir skandala daha adı karıştı. Özdemir, aracını yanlış yere park ettiği için çekmeye gelen ekiplere önce rüşvet teklif etti sonra hakaretler yağdırdı.

İlk olarak Yemekteyiz programında boy gösteren ve daha sonra Masterchef Türkiye 2018'de kıyasıya rekabet eden Murat Özdemir, yarışmadaki tavırları nedeniyle diskalifiye edilmişti.

Sosyal medya hesabından 2018 yılının aralık ayında papağanına işkence yaptığı anları paylaşan Özdemir, infial yaratmıştı.

İşkence yaptığı papağan hayatını kaybederken Özdemir, gözaltına alındı, bir süre ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördü. Yaşananların ardından Özdemir, hayvan hakları savunucuları ve Acun Ilıcalı başta olmak üzere herkesten özür dilemişti.

Murat Özdemir, yeni bir skandalla daha gündeme geldi. Bolu'daki PTT Caddesi'nde yanlış yere park eden Özdemir, aracının çekilmesini engellemeye çalıştı.

Sabah'tan Kasım Şahin'in haberine göre; aracını yanlış yere park eden Özdemir, otomobilinin çekilmesini engellemeye çalışırken; polislere ve görevlilere rüşvet teklif etti.

Olay sırasında cep telefonuyla sosyal paylaşım sitesinden canlı yayına başlayan Murat Özdemir, polise ve jandarmaya hakaretler yağdırmaya başladı. İzleyici olan vatandaşlar ise ihbarda bulundu. PTT Caddesi üzerine, asayiş, trafik ve sivil ekipler sevk edildi.

Bu esnada arabasının çekildiğini gören Murat Özdemir, el çantasından bir tomar para çıkardı ve ekiplere tepki gösterdi. Özdemir, çekiciye "Arabamı çekme, ücreti ne kadar" diye sordu. Çekicinin, '200 lira' demesinin ardından, elinde bulundurduğu bir tomar parayı görevli resmi ve sivil polislere uzatarak, "Alın alın hepsini alın" dedi.

Özdemir, polis tarafından gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi ve Bahçelievler Polis Merkezine götürülürken hakaret etmeye devam etti.