MasterChef Mehmet Yalçınkaya'yı görenler inanamadı! Ünlü ismin ikizi gibi

MasterChef Mehmet Yalçınkaya gençlik fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Ünlü şefi görenler gözlerine inanamadı. MasterChef yarışmasıyla her hafta ekrana gelen Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik halleri, ünlü türkücüye benzetildi.

MasterChef Türkiye All Star'da heyecan dorukta. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyesinde yer aldıkları MasterChef Türkiye All Star'da yarışmacılar, şef ceketi almak için her gün kıyasıya mücadele veriyorlar. Bu arada şefler de sosyal medyada gündem oluyorlar. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın kararları kimi zaman eleştiri alabiliyor. Son olarak Mehmet Yalçınkaya, gençlik fotoğraflarıyla gündeme geldi.

Mehmet Yalçınkaya yakın zaman önce çocukluk ve gençlik hallerinden fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmıştı. MasterChef Türkiye All Star'ın sevilen şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın çocukluk ve gençlik halleri dikkat çekti.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya ünlü ismin ikizi gibi

Ünlü şefi gören herkes, onu ünlü şarkıcıya benzetti. Mehmet Yalçınkaya'nın Mahmut Tuncer ile olan benzerlikleri sosyal medyada da gündem oldu.

İşte Mehmet Yalçınkaya'nın çocukluk ve gençlik halleri!