Mehmet Yalçınkaya'nın babası kimdir? MasterChef Mehmet Şef'in babası neden ve ne zaman öldü?

Mehmet Yalçınkaya, MasterChef jüri üyeleri arasında bulunuyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde babasını vefatını anlattığı sırada göz yaşlarına hakim olamadı. Ekran başındaki izleyenler, Mehmet Yalçınkaya'nın babası kimdir? MasterChef Mehmet Şef'in babası neden ve ne zaman öldü? sorusuna cevap arıyor.

MasterChef Türkiye TV 8'de yayınlanıyor. Yeni bölümleri ile ekrana gelen yapımda bu hafta Mehmet Şef'in duygu dolu anları kameraya yansıdı. Mehmet Yalçınkaya, "onunla geçiremediğim her zaman için, yapamadığım her şey için üzülüyorum." dedi. MasterChef Mehmet Şef'in babası ne zaman öldü? Mehmet Yalçınkaya'nın babası kimdir?

MASTERCHEF MEHMET ŞEF'İN BABASI NE ZAMAN ÖLDÜ?

Bolu'da tedavi gören MasterChef programının sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya'nın babası Seyfettin Yalçınkaya, geçen sene temmuz ayında hayata gözlerini yumdu.

Babasıyla fotoğrafını paylaşan Mehmet Yalçınkaya, özlemini şu sözlerle dile getirmişti. "Çok özledim seni çınarım, arkadaşım babam Ben ilk öğretim sonrası ayrıldım evden ,yatılı okudum sonra çalışmaya başladım. Sonra yoğun tempodan ve yurtdışı çalışmalarım sebebi ile çok görüşemedik. Kendi kendime derdim ki birlikte çok zaman geçirmedik yokluğunu hissetmem herhalde diye düşünürdüm, ama birlikte ilken arkadaş gibiydik. Geçen yıl kaybettim, meğer ne eksiklikmiş .Her Ramazan arardı yardımları yap diye bu yıl telefon çalmadı. Ama ben her Ramazan bana yap dediklerini harfiyen yaptım rahat uyu çınarım."