MasterChef MasterClass kazananı belli oldu

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye yeni bir MasterClass oyunu ile yarışmacıları zorladı. Yarışmanın 23 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Mehmet, Somer ve Danilo Şef yarışmacılara MasterClass verdi.

MasterChef MasterClass oyunları her hafta yarışmacılara yeni teknikler ve beceriler kazandırıyor. Bu hafta yeni bir MasterClass oyunu oynandı ve yarışmacılara yeni tarifler ve yöntemler gösterildi. 

MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de şefler tarafından verilen MasterClass’la yarışmacılar için büyük önem taşıyor. Yeni tekniklerin öğretildiği dersler yarışmacıların gelişiminde önemli rol oynuyor. Yarışmanın 23 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef yeni bir MasterClass verdi. 

İlk olarak Mehmet Şef'in verdiği dersten geçen 8 yarışmacı Furkan, Özgül, Tanya, Barbaros, Eray, Emir, Ebru ve Duygu oldu. Daha sonra bu 8 yarışmacı Danilo Şef'in verdiği derse katıldı. Danilo Şef'in dersinden geçen 4 isim Eray, Furkan, Duygu ve Özgül oldu ve finale kalmaya hak kazandı. Finalde Somer Şef yarışmacılara yapacakları tarifi söyledi. MasterChef'te MasterClass'ı kazanan isim Eray oldu.

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE?

MasterClass ödülünü kazanan Eray dünya listesine de giren ünlü bir Türk restaurantta bir gün boyunca eğitim alacak.