MasterChef Kıvanç Karadeniz yarışma arkadaşlarını hedef aldı: Beş para etmezsiniz

MasterChef 2022 ve All Star ekibinin dikkat çeken isimlerinden olan Kıvanç Karadeniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert açıklamalarda bulundu. MasterChef yarışmasındaki bazı arkadaşlarını takip etmeyi bıraktığını açıklayan Kıvanç Karadeniz, ''Beş para etmezsiniz'' diyerek isyan etti.

Kıvanç Karadeniz MasterChef 2022 ve MasterChef All Star'da yarışarak adını geniş kitlelere duyurdu. X hesabından bir paylaşımda bulunan Kıvanç Karadeniz sert söylemlerde bulundu.

KIVANÇ KARADENİZ YARIŞMA ARKADAŞLARINI HEDEF ALDI

Karadeniz, "Eski dostlarımı Instagram'dan takipten çıktım. Arkamdan sevdiklerime benimle ilgili şerefsizce iftira atan insanlara sesleniyorum. Yaptığım bütün destekler size haram olsun, ama arkamdan iftira atmaya devam ederseniz beni susturamayacaksınız" dedi.

Açıklamalarına devam eden Karadeniz, "Yarıştığım dönem arkadaşlarımdan bazılarına sesleniyorum; açtığım restorandan yaşadığım ilişkilere kadar arkamdan ahlaksızca şeyler söylemişsiniz, bu yarışmaya 2 yıl hiçbir şey veremediniz, beş para etmezsiniz, benim gibi şerefli insanı bile kıskandınız" diyerek ateş püskürdü.

MASTERCHEF 2022 KADROSUNDA KİMLER VARDI?

MasterChef Türkiye 2022'nin ana kadrosunda o dönem Metin Yavuz, Çağatay Akgül, Gamze Tosun, Şeyma Müjdeci, Melih Berkay Gündüz, Burak Revanbahş, Tayfun Genç, Yağız Özçelik, Dilan Karataş, Onur Biçim, Ayaz Geçer, Fatma Nur Uçar, Burak Kaya, Kaan Noyanalpan, Barış Demir, Büşra Zambak ve Serpilay Salkım yer almıştı.